21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Se prelungește starea de alertă până în februarie! Se mențin restricțiile valabile până acum

Guvernul se pregătește astăzi să prelungească pentru încă 30 de zile starea de alertă. Toate restricțiile se mențin, inclusiv cele care interzic organizarea de evenimente.

Autoritățile centrale nu renunță la starea de alertă și la restricțiile ce o însoțesc. Aceasta va fi prelungită pentru încă 30 de zile, ceea ce înseamnă că nici în următoarea lună românii nu vor avea voie să organizeze evenimente de niciun fel.

Printre măsurile care rămân în vigoare se numără și obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice, la locul de muncă, în spațiile comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

De asemenea, nu aveți voie să circulați în interiorul localităților în grupuri mai mari de 6 persoane, care nu aparțin aceleiași familii, iar ieșitul pe timp de noapte, în intervalul 23:00-05:00 rămâne interzis, exceptându-i pe cei care vin sau pleacă la serviciu sau cei care au o urgență medicală.

Sunt interzise mitingurile, demonstrațiile, procesiunile sau concertele. Competițiile sportive se vor desfășura fără spectatori.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: