13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

BISTRIȚA: Mâine putem bea cafeaua la căldurică, în interiorul localurilor!

Incidența cazurilor COVID s-a menținut, zile la rând, sub pragul de 3/1.000. CJSU anunță că de mâine, localurile vor fi deschise la interior. Se deschid și sălile de jocuri de noroc.

Bistrița înregistrează, de câteva zile, o incidență a cazurilor COVID sub 3/1.000. Astfel, CJSU a decis ca de mâine, localurile să se deschidă la interior, la o capacitate de 30 la sură.

De asemenea, se deschid și sălile de jocuri de noroc.

Incidența cazurilor de CoVid-19 în municipiul Bistrița a scăzut sub 3/1000 de locuitori, astfel că se reduc o parte din restricțiile aplicate aici pentru a preveni răspândirea bolii. Astfel, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00. De asemenea, sunt valabile aceleași reguli și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc” anunță CJSU.

Tendința continuă de scădere a numărului de cazuri din municipiu din ultimele zile ne permite să redeschidem restaurantele, cafenelele, cinematografele, operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc etc. Totuși, un comportament responsabil care să meargă în paralel cu campania de imunizare este calea spre normalitate. Continuăm să fim vigilenți!”, transmite prefectul Stelian Dolha.

Restricțiile din municipiul Bistrița au fost modificate prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr.9/18.01.2021 și intră în vigoare în data de 19 ianuarie 2021.

Se respectă în continuare legislația impusă de prelungirea stării de alertă, precum și cea care privește unitățile administrativ-teritoriale cu incidența între 1,5 și 3/1000 de locuitori.

Purtarea măștii de protecție în spațiile publice deschise este în continuare obligatorie!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: