16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Se-nchide punctul de recoltare COVID din curtea Spitalului! Unde vă mai puteți face aceste teste:

Odată cu recunoașterea națională a testelor rapide pentru depistarea infectării cu noul tip de coronavirus, solicitările pentru testarea pe RT-PCR scad. Astfel, punctul de recoltare din curtea spitalului se închide. UNDE se mai pot face testări pe RT-PCR:

La nivel național, autoritățile au anunțat că sunt recunoscute și rezultatele obținute cu testele rapide. Astfel, în raportările zilnice ale testărilor COVID apar și numărul de teste efectuate cu testele rapide, care sunt mult mai ieftine și „mai la îndemână”.

Din acest motiv, dar și pentru că sunt mult mai scumpe, solicitările pe RT-PCR sunt tot mai puține. Astfel, managerul spitalului  anunțat că punctul de recoltare din curtea spitalului se închide. Recoltarea de probe biologice pentru testarea COVID 19 pe aparatul RT-PCR se mai pot face însă la Policlinica Bistrița.

Datorită numărului mic de solicitări pentru testarea Covid-19 pe RT-PCR, începând de luni 25.01.2021, punctul de recoltare din cadrul spitalului județean își încetează activitatea. Rămânem la dispoziția doritorilor de testare Covid-19 pe RT-PCR, cu punctul de recoltare din Policlinică, str. Gării nr. 9-11, de Luni până Vineri între orele 8:00-11:00. Rezultatul testării se comunică în cursul aceleiași zile pe e-mail. Vă mulțumim pentru înțelegere!” a scris Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Dovada unui test COVID 19 pe RT-PCR mai e necesară la călătoriile în afara țării, asta dacă nu există o dovadă a vaccinării.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: