8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Exces de zel la Poliția Locală?! Ana Dragu, pusă să-și trezească copilul și luată la bani mărunți pentru că dormea și n-a răspuns la telefon

Infectată cu Covid-19, psihologul clinician și coordonatorul activității Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”, s-a autoizolat la domiciliu alături de băiatul său adolescent și a declarat la DSP că a luat virusul. Dacă pe unii aflați în situația sa nu îi verifică nimeni, Ana Dragu spune că a fost pusă să își trezească copilul pentru a se verifica dacă este acasă și a fost luată la bani mărunți pentru că și-a permis să doarmă și nu a răspuns la telefonul polițiștilor locali.

Cei care se află în carantină pentru că sunt infectați cu Covid-19, au intrat în contact cu persoane infectate sau au venit din străinătate, din țări considerate cu risc epidemiologic crescut sunt verificați zilnic de către polițiștii locali, cei ai Poliției Române și chiar DSP.

În această situație este și psihologul clinician și coordonatorul activității Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”, Ana Dragu, care a fost infectată cu Covid-19 și se află izolată la domiciliu, alături de fiul său adolescent.

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, aceasta povestește cum a fost luată la bani mărunți de către un polițist local pentru că dormea și n-a răspuns la telefon când acesta a sunat. Mai mult, psihologul clinician a fost pus să își trezească fiul și să-l cheme la ușă, pentru ca polițistul să se asigure că acesta este acasă.

„Deci așa ceva nu am crezut să trăiesc. Suntem urmăriți și verificați de Poliția Locală Bistrița mai rău ca ultimii infractori. Azi pentru că dormeam și nu am răspuns la telefon a venit un nene la ușă val vârtej și mi-a făcut un scandal monstru că dorm. Ba m-a mai pus să îl trezesc și pe Edy și să îl scot din pat să îl vadă. Restul problemelor din cartierul social nu îi atrag cum îi atrag copia mea după buletin. Dar nu-i nimic. Ne facem noi bine și o să îl sun pe nenea din oră în oră zilnic”, a postat Ana Dragu pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: