19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Traian Ogâgău ia la puricat gunoaiele, la Sângeorz-Băi. Cine nu selectează deșeurile rămâne cu ele la poartă

Primăria Sângeorz-Băi a luat hotărârea să verifice chiar ea dacă oamenii din localitate colectează selectiv deșeurile sau le aruncă la grămadă. Faptul că nu au respectat regulile a lăsat pe 18 familii cu gunoiul la poartă.

Începând de ieri, inspectori din Primărie Sângeorz-Băi verifică gunoiul aruncat de cetățenii săi. Potrivit primarului Traian Ogâgău, cei care aruncă în tomberoanele negre destinate deșeurilor menajere reciclabile și altele vor rămâne cu gunoiul la poartă.

„În urma problemelor depistate, nu s-a mai ridicat gunoiul la un număr de 18 familii, care au pus în containere altceva decât gunoi menajer. Vă reamintim faptul că primăria pătește la tonă pe oraș gunoiul menajer și actualmente plătim triplu față de ce colectăm”, a precizat primarul Traian Ogâgău.

Acesta a mai spus că aceste verificări sunt practic o măsură luată pentru a se asigura că nu va fi nevoie să mărească taxa de salubritate. Mai mult, 20 de camere video au fost deja montate la Sângeorz-Băi, în zonele unde se depozitau ilegal deșeuri. Bistrițeanul.ro a scris despre asta AICI.

Sîngeorz-Băi este prima localitate din județ care ia asemenea măsuri pentru a-și determina cetățenii să colecteze selectiv deșeurile.

[arve url=”https://www.facebook.com/100009321100032/videos/pcb.2883279761992699/2883279295326079/” loop=”no” muted=”no” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.