12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Rută ocolitoare a comunei Ciceu Giurgești pentru cei ce vin sau merg spre Maramureș

Comuna Ciceu Giurgești este în carantină pentru 14 zile, începând de azi. Polițiștii fac cunoscută ruta ocolitoare pentru cei ce vin sau merg spre Maramureș.

De astăzi,  timp de 14 zile, comuna Ciceu Giurgești este în carantină din cauza incidenței COVID de aproape 11/1.000.

Echipaje ale poliției și jandarmeriei păzesc intrările în comună.

Polițiștii au anunțat ruta ocolitoare pentru cei ce vin sau merg în Maramureș și nu vor să fie opriți.

COMUNICATUL IPJ BN

În următoarele 14 zile, polițiștii și jandarmii vor acționa, în sistem integrat, în filtre amplasate la intrarea în/ieșirea din localitatea carantinată, cât și prin verificări și controale în interiorul acesteia.

Astfel, conducătorilor auto, care se află în tranzit, spre sau dinspre judeţul Maramureş şi intenţionează să se deplaseze pe relaţia Reteag – Ciceu-Giurgeşti – Negrileşti – Breaza – Suciu de Sus (judeţul Maramureş) pe Drumul Judeţean 170, pentru o mai bună protejare a localităţii carantinate, le recomandăm următorul traseu:

Drumul Judeţean 171, pe relaţia Uriu – Căianu Mic – Spermezeu – Târlişua – Suciu de Sus (judeţul Maramureş)

Scopul recomandării acestui traseu de deplasare alternativ, este de a preveni și de a limita răspândirea infecției cu Sars-Cov-2 şi pentru o mai bună fluidizare a traficului rutier.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: