12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO: Gabi Balint – „Pele de România” – promovează documentarul despre marele Pelé, într-o campanie Netflix

„Numele îl primești sau ți-l faci? Eu cred că în cazul meu a fost puțin din amândouă”, se aude vocea lui Gabi Balint în deschiderea unui clip pe Netflix. Documentarul despre marele fotbalist Pelé este promovat tocmai de bistrițeanul nostru, numit și „Pele de România”.

Doi de Pelé în același timp ar fi fost prea mult, așa că au venit pe rând. Asta e povestea lui Gavril Pele Balint” – este mesajul ce însoțește un scurt clip redat pe pagina de Facebook Netflix România.

Povestea marelui fotbalist brazilian, Pelé, este prezentată într-un documentar. Iar promovarea documentarului se face prin clipul în care vorbește Pele de România, bistrițeanul Gabi Balint.

Fotbalistul cu origini din orașul stațiune explică, în videoclip, cum purtarea unui nume cu așa greutate i-a croit povestea vieții.

Tata mi-a ales un nume care mi-a purtat noroc toată viața. Sunt Gavril Pele Balint și asta e povestea mea!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Scurta poveste a vieții sale și legătura cu marea legendă braziliană o puteți urmări în clipul de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/273327326471512/videos/495835688246761″ maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

Comentariile la clipul postat au început să curgă, cu felicitări la adresa clipului, dar mai ales la adresa activității sale ca și fotbalist.

„Te vom iubi mereu! Mulțumim!” – sunt doar câteva din mesajele transmise.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: