8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

VIDEO: Gabi Balint – „Pele de România” – promovează documentarul despre marele Pelé, într-o campanie Netflix

„Numele îl primești sau ți-l faci? Eu cred că în cazul meu a fost puțin din amândouă”, se aude vocea lui Gabi Balint în deschiderea unui clip pe Netflix. Documentarul despre marele fotbalist Pelé este promovat tocmai de bistrițeanul nostru, numit și „Pele de România”.

Doi de Pelé în același timp ar fi fost prea mult, așa că au venit pe rând. Asta e povestea lui Gavril Pele Balint” – este mesajul ce însoțește un scurt clip redat pe pagina de Facebook Netflix România.

Povestea marelui fotbalist brazilian, Pelé, este prezentată într-un documentar. Iar promovarea documentarului se face prin clipul în care vorbește Pele de România, bistrițeanul Gabi Balint.

Fotbalistul cu origini din orașul stațiune explică, în videoclip, cum purtarea unui nume cu așa greutate i-a croit povestea vieții.

Tata mi-a ales un nume care mi-a purtat noroc toată viața. Sunt Gavril Pele Balint și asta e povestea mea!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Scurta poveste a vieții sale și legătura cu marea legendă braziliană o puteți urmări în clipul de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/273327326471512/videos/495835688246761″ maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

Comentariile la clipul postat au început să curgă, cu felicitări la adresa clipului, dar mai ales la adresa activității sale ca și fotbalist.

„Te vom iubi mereu! Mulțumim!” – sunt doar câteva din mesajele transmise.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: