23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

VIDEO: Gabi Balint – „Pele de România” – promovează documentarul despre marele Pelé, într-o campanie Netflix

„Numele îl primești sau ți-l faci? Eu cred că în cazul meu a fost puțin din amândouă”, se aude vocea lui Gabi Balint în deschiderea unui clip pe Netflix. Documentarul despre marele fotbalist Pelé este promovat tocmai de bistrițeanul nostru, numit și „Pele de România”.

Doi de Pelé în același timp ar fi fost prea mult, așa că au venit pe rând. Asta e povestea lui Gavril Pele Balint” – este mesajul ce însoțește un scurt clip redat pe pagina de Facebook Netflix România.

Povestea marelui fotbalist brazilian, Pelé, este prezentată într-un documentar. Iar promovarea documentarului se face prin clipul în care vorbește Pele de România, bistrițeanul Gabi Balint.

Fotbalistul cu origini din orașul stațiune explică, în videoclip, cum purtarea unui nume cu așa greutate i-a croit povestea vieții.

Tata mi-a ales un nume care mi-a purtat noroc toată viața. Sunt Gavril Pele Balint și asta e povestea mea!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Scurta poveste a vieții sale și legătura cu marea legendă braziliană o puteți urmări în clipul de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/273327326471512/videos/495835688246761″ maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

Comentariile la clipul postat au început să curgă, cu felicitări la adresa clipului, dar mai ales la adresa activității sale ca și fotbalist.

„Te vom iubi mereu! Mulțumim!” – sunt doar câteva din mesajele transmise.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: