27.5 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

VIDEO: Gabi Balint – „Pele de România” – promovează documentarul despre marele Pelé, într-o campanie Netflix

„Numele îl primești sau ți-l faci? Eu cred că în cazul meu a fost puțin din amândouă”, se aude vocea lui Gabi Balint în deschiderea unui clip pe Netflix. Documentarul despre marele fotbalist Pelé este promovat tocmai de bistrițeanul nostru, numit și „Pele de România”.

Doi de Pelé în același timp ar fi fost prea mult, așa că au venit pe rând. Asta e povestea lui Gavril Pele Balint” – este mesajul ce însoțește un scurt clip redat pe pagina de Facebook Netflix România.

Povestea marelui fotbalist brazilian, Pelé, este prezentată într-un documentar. Iar promovarea documentarului se face prin clipul în care vorbește Pele de România, bistrițeanul Gabi Balint.

Fotbalistul cu origini din orașul stațiune explică, în videoclip, cum purtarea unui nume cu așa greutate i-a croit povestea vieții.

Tata mi-a ales un nume care mi-a purtat noroc toată viața. Sunt Gavril Pele Balint și asta e povestea mea!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Scurta poveste a vieții sale și legătura cu marea legendă braziliană o puteți urmări în clipul de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/273327326471512/videos/495835688246761″ maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

Comentariile la clipul postat au început să curgă, cu felicitări la adresa clipului, dar mai ales la adresa activității sale ca și fotbalist.

„Te vom iubi mereu! Mulțumim!” – sunt doar câteva din mesajele transmise.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...