12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

VIDEO: Gabi Balint – „Pele de România” – promovează documentarul despre marele Pelé, într-o campanie Netflix

„Numele îl primești sau ți-l faci? Eu cred că în cazul meu a fost puțin din amândouă”, se aude vocea lui Gabi Balint în deschiderea unui clip pe Netflix. Documentarul despre marele fotbalist Pelé este promovat tocmai de bistrițeanul nostru, numit și „Pele de România”.

Doi de Pelé în același timp ar fi fost prea mult, așa că au venit pe rând. Asta e povestea lui Gavril Pele Balint” – este mesajul ce însoțește un scurt clip redat pe pagina de Facebook Netflix România.

Povestea marelui fotbalist brazilian, Pelé, este prezentată într-un documentar. Iar promovarea documentarului se face prin clipul în care vorbește Pele de România, bistrițeanul Gabi Balint.

Fotbalistul cu origini din orașul stațiune explică, în videoclip, cum purtarea unui nume cu așa greutate i-a croit povestea vieții.

Tata mi-a ales un nume care mi-a purtat noroc toată viața. Sunt Gavril Pele Balint și asta e povestea mea!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Scurta poveste a vieții sale și legătura cu marea legendă braziliană o puteți urmări în clipul de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/273327326471512/videos/495835688246761″ maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

Comentariile la clipul postat au început să curgă, cu felicitări la adresa clipului, dar mai ales la adresa activității sale ca și fotbalist.

„Te vom iubi mereu! Mulțumim!” – sunt doar câteva din mesajele transmise.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!