13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO/VIDEO: Lac pe strada Petru Maior! O firmă ce făcea lucrări în zonă a spart canalizarea celor de la Aquabis

Telefoanele dispeceratului Aquabis au sunat ieri ”într-o veselie”. Bistrițenii au raportat un ”lac” format pe strada Petru Maior, în sensul giratoriu de la intersecția cu podul peste râul Bistrița. Cei de la Aquabis spun că le-a fost spartă canalizarea de o firmă ce efectua lucrări în zonă.

Între 13 și 15 centimetri, atât a avut adâncimea LACUL format ieri pe strada Petru Maior.

Bistrițenii au sunat la dispeceratul Aquabis „într-o veselie”, după ce în sensul giratoriu de la intersecția cu podul nou de peste râul Bistrița, apa a crescut simțitor.

De vină ar fi o firmă ce a efectuat lucrări în zonă.

Am înțeles că au sunat și ieri la dispecerat la noi și au anunțat defecțiunea. Cei de la Comlorela (CML) au efectuat o lucrare în zonă. Ei aveau de făcut apa și canalizarea, cu subtraversare de râu, pentru blocul de peste apă. Și, în timpul lucrărilor, ne-au spart nouă canalizarea de aici, din zonă” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Aquabis, Ioan Șandru.

O echipă ar fi fost trimisă și ieri în zonă, și alta astăzi, de dimineață.

Se intervine în zonă. Au rupt canalizarea noastră, și trebuie reparat. Dar cei de la CML au făcut lucrările în zonă, săptămâna trecută, nu noi” a concluzionat Ioan Șandru.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: