1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO/VIDEO: Lac pe strada Petru Maior! O firmă ce făcea lucrări în zonă a spart canalizarea celor de la Aquabis

Telefoanele dispeceratului Aquabis au sunat ieri ”într-o veselie”. Bistrițenii au raportat un ”lac” format pe strada Petru Maior, în sensul giratoriu de la intersecția cu podul peste râul Bistrița. Cei de la Aquabis spun că le-a fost spartă canalizarea de o firmă ce efectua lucrări în zonă.

Între 13 și 15 centimetri, atât a avut adâncimea LACUL format ieri pe strada Petru Maior.

Bistrițenii au sunat la dispeceratul Aquabis „într-o veselie”, după ce în sensul giratoriu de la intersecția cu podul nou de peste râul Bistrița, apa a crescut simțitor.

De vină ar fi o firmă ce a efectuat lucrări în zonă.

Am înțeles că au sunat și ieri la dispecerat la noi și au anunțat defecțiunea. Cei de la Comlorela (CML) au efectuat o lucrare în zonă. Ei aveau de făcut apa și canalizarea, cu subtraversare de râu, pentru blocul de peste apă. Și, în timpul lucrărilor, ne-au spart nouă canalizarea de aici, din zonă” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Aquabis, Ioan Șandru.

O echipă ar fi fost trimisă și ieri în zonă, și alta astăzi, de dimineață.

Se intervine în zonă. Au rupt canalizarea noastră, și trebuie reparat. Dar cei de la CML au făcut lucrările în zonă, săptămâna trecută, nu noi” a concluzionat Ioan Șandru.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.