10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Lunca Ilvei: S-a tăiat cu drujba la față!

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgență la Bistrița, la spital. Acesta s-a tăiat cu drujba în zona feței. Din fericire, nu îi este pusă viața în pericol.

Un apel la 112 solicita intervenția echipajelor medicale în Lunca Ilvei.

Un tânăr s-a tăiat cu drujba.

Am înțeles că s-ar fi tăiat la față. Dar nu în  așa fel încât să îi pună viața în pericol. A fost transportat de un echipaj până la Măgura Ilveui, și de acolo a fost preluat de altul și dus la Bistrița la spital„ a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

”Un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor medical unui tânăr în vârstă de aproximativ 23 de ani care s-a accidentat cu un motoferăstrau la nivelul capului. Victima a fost găsită conștientă cu o plagă tăiată la nivelul capului, a fost stabilizată și va fi transportată la spital pentru continuarea îngrijirilor medicale” transmit reprezentanții ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: