12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Lunca Ilvei: S-a tăiat cu drujba la față!

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgență la Bistrița, la spital. Acesta s-a tăiat cu drujba în zona feței. Din fericire, nu îi este pusă viața în pericol.

Un apel la 112 solicita intervenția echipajelor medicale în Lunca Ilvei.

Un tânăr s-a tăiat cu drujba.

Am înțeles că s-ar fi tăiat la față. Dar nu în  așa fel încât să îi pună viața în pericol. A fost transportat de un echipaj până la Măgura Ilveui, și de acolo a fost preluat de altul și dus la Bistrița la spital„ a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

”Un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor medical unui tânăr în vârstă de aproximativ 23 de ani care s-a accidentat cu un motoferăstrau la nivelul capului. Victima a fost găsită conștientă cu o plagă tăiată la nivelul capului, a fost stabilizată și va fi transportată la spital pentru continuarea îngrijirilor medicale” transmit reprezentanții ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...