21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Lăsat liber, un pitbull a mușcat oameni și un alt câine! CE a pățit proprietarul:

Un năsăudean s-a ales cu două amenzi bunicele și i s-a cerut să-și izoleze câinele. Asta după ce, lăsat liber, pitbull-ul a mușcat mai mulți trecători, dar și un alt câine.

Un apel la 112 anunța un câine agresiv care atacă trecătorii, pe o stradă din Năsăud.

Jandarmii au intervenit, dar nu au mai găsit câinele. L-au identificat în schimb pe proprietar și l-au amendat cu 500 de lei.

La câteva ore distanță, un alt apel la 112 anunța faptul că un câine agresiv – tot pitbull- a mușcat un alt câine, aflat la plimbare cu stăpânii săi.

Jandarmii au descoperit că e vorba de același câine. Proprietarul a fost amendat cu ÎNCĂ 500 de lei și i s-a cerut să-și izoleze pitbull-ul.

În această dimineață, în jurul orei 09.00, printr-un telefon la 112, jandarmii au fost sesizați despre prezența unui câine periculos și nesupravegheat pe o stradă din orașul Năsăud.

Patrupedul care face parte din rasa Pitbull era foarte agresiv. A atacat mai mulți trecători. Jandarmii au intervenit la fața locului. Prorietarul câinelui a fost identificat și amendat cu 500 de lei. Câinele nu a fost găsit imediat. Proprietarul a pornit în căutarea acestuia.

În jurul orei 11.30, jandarmii erau anunțați din nou printr-un apel la 112, că un câine periculos se află liber pe stradă. Acesta a mușcat un alt câine aflat cu stăpâna sa la plimbare. Jandarmii au intervenit din nou. Proprietarul a fost amendat cu încă 500 de lei, pentru lăsarea în libertate a patrupedului. Totodată, jandarmii i-au pus în vedere proprietarului izolarea animalului”, transmit reprezentanții IJJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: