15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO: Mașină în flăcări, pe Calea Moldovei, lângă OMV

Un autoturism a fost cuprins de flăcări, în trafic, în urmă cu puțin timp. Incidentul a avut loc pe Calea Moldovei, în dreptul stației de carburanți OMV.

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timp, un incendiu în partea de sus a orașului.

Pe Calea Moldovei, în dreptul stației de carburanți OMV, pe direcția de mers spre Viișoara, un autoturism a fost cuprins de flăcări.

Șoferul a tras de volan dreapta când a văzut că de sub capotă iese fum. Apoi, s-a dat rapid jos și, atât el, cât și alți șoferi și oameni care erau în zonă au sărit să-l ajute, cu extinctoare.

Fumul gros a îngreunat traficul în zonă minute bune.

Componentele de la motorul mașinii au luat foc, aceastea producând foarte mult fum. Până ce pompierii au ajuns, jandarmeria împreună cu tatăl meu, F. D. O., pompier pensionat, au ținut focul sub control” – ne-a scris Andreea.

Și echipajul ISU BN a ajuns în zonă.

UPDATE:

Incendiul a fost limitat la nivelul compartimentului motor al autoturismului de teren. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la instalația autovehiculului” –  au transmis reprezentanții ISU BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?