7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

VIDEO: Mașină în flăcări, pe Calea Moldovei, lângă OMV

Un autoturism a fost cuprins de flăcări, în trafic, în urmă cu puțin timp. Incidentul a avut loc pe Calea Moldovei, în dreptul stației de carburanți OMV.

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timp, un incendiu în partea de sus a orașului.

Pe Calea Moldovei, în dreptul stației de carburanți OMV, pe direcția de mers spre Viișoara, un autoturism a fost cuprins de flăcări.

Șoferul a tras de volan dreapta când a văzut că de sub capotă iese fum. Apoi, s-a dat rapid jos și, atât el, cât și alți șoferi și oameni care erau în zonă au sărit să-l ajute, cu extinctoare.

Fumul gros a îngreunat traficul în zonă minute bune.

Componentele de la motorul mașinii au luat foc, aceastea producând foarte mult fum. Până ce pompierii au ajuns, jandarmeria împreună cu tatăl meu, F. D. O., pompier pensionat, au ținut focul sub control” – ne-a scris Andreea.

Și echipajul ISU BN a ajuns în zonă.

UPDATE:

Incendiul a fost limitat la nivelul compartimentului motor al autoturismului de teren. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la instalația autovehiculului” –  au transmis reprezentanții ISU BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...