13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

OFERTE deosebite prin Programul Rabla, la AUTOMOBILE SERVICE din Bistrița

Începând de astăzi, 26 aprilie 2021, persoanele fizice și juridice se pot înscrie în Programul Rabla. Bistrițenii care vor să-și înlocuiască mașina veche cu una nouă pot profita de ofertele deosebite puse la bătaie de Automobile Service de pe Calea Moldovei.

Începând de astăzi, 26 aprilie 2021, persoanele fizice se pot prezenta la producătorii validați pentru înscriere în Programul Rabla. Persoanele juridice pot transmite dosare de acceptare la Administrația Fondului pentru Mediu – în vederea accesării Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Rabla).

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a transmis că suma alocată în cadrul sesiunii de finanţare din 2021 pentru Programul Rabla Clasic este de 440 milioane lei.

În cadrul Programului Rabla Plus, bugetul alocat este de 400 milioane lei.

Listele cu producătorii care au semnat contracte de participare cu Administrația Fondului pentru Mediu sunt publicate pe www.afm.ro.

Automobile Service Bistrița – Strada Calea Moldovei Nr 22 (Telefon: 0749.112.724) – oferă bistrițenilor care vor să-și înlocuiască mașina veche cu una nouă – câteva oferte deosebite: 

În 2021, Programul Rabla vine cu o serie de modificări, despre care puteți citi accesând linkul de mai jos:

START programul RABLA, de mâine! Bonusuri și mai mulți bani pentru mașinile electrice sau hibrid

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...