2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Lăsat liber, un pitbull a mușcat oameni și un alt câine! CE a pățit proprietarul:

Un năsăudean s-a ales cu două amenzi bunicele și i s-a cerut să-și izoleze câinele. Asta după ce, lăsat liber, pitbull-ul a mușcat mai mulți trecători, dar și un alt câine.

Un apel la 112 anunța un câine agresiv care atacă trecătorii, pe o stradă din Năsăud.

Jandarmii au intervenit, dar nu au mai găsit câinele. L-au identificat în schimb pe proprietar și l-au amendat cu 500 de lei.

La câteva ore distanță, un alt apel la 112 anunța faptul că un câine agresiv – tot pitbull- a mușcat un alt câine, aflat la plimbare cu stăpânii săi.

Jandarmii au descoperit că e vorba de același câine. Proprietarul a fost amendat cu ÎNCĂ 500 de lei și i s-a cerut să-și izoleze pitbull-ul.

În această dimineață, în jurul orei 09.00, printr-un telefon la 112, jandarmii au fost sesizați despre prezența unui câine periculos și nesupravegheat pe o stradă din orașul Năsăud.

Patrupedul care face parte din rasa Pitbull era foarte agresiv. A atacat mai mulți trecători. Jandarmii au intervenit la fața locului. Prorietarul câinelui a fost identificat și amendat cu 500 de lei. Câinele nu a fost găsit imediat. Proprietarul a pornit în căutarea acestuia.

În jurul orei 11.30, jandarmii erau anunțați din nou printr-un apel la 112, că un câine periculos se află liber pe stradă. Acesta a mușcat un alt câine aflat cu stăpâna sa la plimbare. Jandarmii au intervenit din nou. Proprietarul a fost amendat cu încă 500 de lei, pentru lăsarea în libertate a patrupedului. Totodată, jandarmii i-au pus în vedere proprietarului izolarea animalului”, transmit reprezentanții IJJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...