13.9 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Lăsat liber, un pitbull a mușcat oameni și un alt câine! CE a pățit proprietarul:

Un năsăudean s-a ales cu două amenzi bunicele și i s-a cerut să-și izoleze câinele. Asta după ce, lăsat liber, pitbull-ul a mușcat mai mulți trecători, dar și un alt câine.

Un apel la 112 anunța un câine agresiv care atacă trecătorii, pe o stradă din Năsăud.

Jandarmii au intervenit, dar nu au mai găsit câinele. L-au identificat în schimb pe proprietar și l-au amendat cu 500 de lei.

La câteva ore distanță, un alt apel la 112 anunța faptul că un câine agresiv – tot pitbull- a mușcat un alt câine, aflat la plimbare cu stăpânii săi.

Jandarmii au descoperit că e vorba de același câine. Proprietarul a fost amendat cu ÎNCĂ 500 de lei și i s-a cerut să-și izoleze pitbull-ul.

În această dimineață, în jurul orei 09.00, printr-un telefon la 112, jandarmii au fost sesizați despre prezența unui câine periculos și nesupravegheat pe o stradă din orașul Năsăud.

Patrupedul care face parte din rasa Pitbull era foarte agresiv. A atacat mai mulți trecători. Jandarmii au intervenit la fața locului. Prorietarul câinelui a fost identificat și amendat cu 500 de lei. Câinele nu a fost găsit imediat. Proprietarul a pornit în căutarea acestuia.

În jurul orei 11.30, jandarmii erau anunțați din nou printr-un apel la 112, că un câine periculos se află liber pe stradă. Acesta a mușcat un alt câine aflat cu stăpâna sa la plimbare. Jandarmii au intervenit din nou. Proprietarul a fost amendat cu încă 500 de lei, pentru lăsarea în libertate a patrupedului. Totodată, jandarmii i-au pus în vedere proprietarului izolarea animalului”, transmit reprezentanții IJJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...