10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO/VIDEO: Percheziție cu final… FERICIT!

Un el și o ea își beau cafeaua pe terasă. Apar jandarmii și îi iau la întrebări. Apoi îl percheziționează pe el, iar obiectul găsit a adus… MULTĂ FERICIRE!

Pe terasa unui local din Năsăud un cuplu își savura băutura. La un moment dat, jandarmii își fac apariția în zonă, îi iau la întrebări și pe băiat încep să-l percheziționeze.

Când ajung la buzunarul hainei, tânărul devine impacientat. În buzunar, o cutiuță. În cutiuță, ceva valoros.

Tânărul ia cutia, îngenunchează și spune „Vrei să fii soția mea?!?”.

Răspunsul e DA, așa că percheziția e cu final… fericit.

Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar.

Acesta a fost legitimat de către jandarmi iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și vădit emoționat deoarece în cutiuță se afla… un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție.
– Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas.
– Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.

Din fericire aceasta a fost o surpriză pusă la cale de Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni.

Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea ce i-a unit pentru totdeauna!”, au transmis Jandarmii bistrițeni.

Și Redacția Bistrițeanul.ro le urează CASĂ DE PIATRĂ, multă fericire și momente pline de suspans… cu final fericit!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: