10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Bistrițeni rămași fără oi și fără bani! Polițiștii percheziționează domiciliile suspecților!

Percheziții de amploare în două județe din țară. Persoanele sunt suspecte că au luat oi de la niște bistrițeni și… au „uitat” să le mai plătească.

Polițiștii bistrițeni descind la această oră în județele Constanța și Prahova.

Aceștia iau la „puricat” 13 domicilii și sedii de firme în cadrul unui dosar penal de înșelăciuni comise privind comerțul cu animale vii.

Mai exact, niște bistrițeni și-au dat oile unor persoane care… „au uitat” să le mai plătească.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud desfășoară 13 percheziții, la persoane fizice și juridice din județele Constanța și Prahova.

Cercetările se desfășoară cu privire la înșelăciuni comise privind comerțul cu animale vii, prin folosirea de mijloace mincinoase de plată. Persoanele în cauză nu ar fi achitat animalele, creând astfel un prejudiciu mai multor persoane din județul Bistrița-Năsăud.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Inspectoratului de Poliție Județean Prahova”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Metoda folosită este asemănătoare cazului din Căianu Mic.

Căianu Mic: După trei ani de când a fost țepuit, bărbatul și-a primit un sfert din suma cu care a bătut palma pentru cele aproape 300 de oi

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: