11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Instanța a decis să-i dea doar control judiciar lui Nicolae Turja

Nicolae Turja, un bârgăuan de 73 de ani, amenința că se aruncă în aer, în fața Prefecturii Bistrița. Ieri a fost prezentat instanței. Judecătorii au decis să-i dea DOAR control judiciar.

Săptămâna trecută, un bârgăuan s-a baricadat într-o mașină, în fața Prefecturii. Cu un cuțit în mână și o butelie lângă el, Niolae Turja amenința că se aruncă în aer. Supărarea? Nu a primit un teren moștenit de la bunici.

După două ore de tensiuni și negocieri, Turja a fost scos cu forța de mascați, pe geamul șoferului. A fost dus la spital pentru îngrijiri.

După ce a fost externat, s-a decis reținerea lui, iar ieri, polițiștii l-au dus în fața instanței de judecată. S-a cerut arestarea sa preventivă.

Totuși, judecători au decis să-i dea doar control judiciar.

Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul T.N., ca neîntemeiată. (…) dispune luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul T. N., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de distrugere, (…) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, (…), pe o durată de 60 zile, de la data de 16.06.2021 şi până la data de 14.08.2021, inclusiv”, se arată pe portalul Judecătoriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. ” GREVA ” … la ce , la nevasta-sa … poate ? Ca sa faci ” greva „… trebuie sa fi angajat undeva , sa fi membru intr-un anume sindicat legal constituit si sa revendici ceva, la care-i poti ” pune pumnul in gura la patron ” … dupa o anumita ” procedura sindicala ” … si de ordine publica !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: