18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

A vrut să fenteze la examenul pentru permis, dar a fost prins

Polițiștii Serviciului Anticorupție îl cercetează pe un tânăr. A vrut să fenteze proba scrisă a examenului pentru permisul de conducere.

A vrut să nu se strofoace cu învățatul pentru examenul pentru permis auto, dar s-a ales cu dosar penal.

Este pățania unui tânăr care a fot prins „copiind” la proba scrisă.

În data de 01.07.2021, în jurul orei 10:00, în sala pentru susținerea probei teoretice a examenului auto din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, un tânăr a fost depistat având asupra sa mijloace tehnice audio-video de comunicare la distanță.

Prin aceste mijloace, tânărul ținea legătura cu o persoană din afara clădirii. El primea ajutor la alegerea răspunsurilor din cadrul testului.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud”, se arată pe pagina Instituției Prefectului.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.