1.5 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

FOTO: Cartierul Subcetate, de astăzi, mai sigur!

S-a promis un punct de lucru al poliției locale în zonele rău famate ale Bistriței. De azi, cartierul Subcetate este mai… în siguranță!

În cadrul ședinței de Consiliu Local din luna iunie, primarul a promis posturi ale Poliției Locale în zonele rău famate ale Bistriței.

Poliția Locală va avea puncte de lucru în zonele „rău famate” ale orașului

Astăzi, în blocul 4 de pe strada Bujorului, la parterul unuia dintre ANL-urile noi, au apărut primii polițiști locali. Apartamentul respectiv fusese inițial „lăsat liber” pentru a se transforma în grădiniță. Apoi a fost folosit ca și secție de votare cu ocazia alegerilor.

De astăzi, acesta a devenit punct de lucru al Poliției Locale.

În două schimburi, de la 08.00 la 16.00 și de la 16.00 la 24.00, câte doi polițiști locali vor patrula zilnic și vor asigura ordinea și liniștea publică într-unul dintre cartierele care a înregistrat multe plângeri la acest capitol din partea celor care locuiesc în zonă”, a transmis primarul Ioan Turc.

Posturi de poliție locală vor fi înființate și în Viișoara și Sărata.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asta înseamnă să ai 8 clase , diferența făcută la seral și niște cursuri ,,SUFLATE,, . STAI PE BANII FRAIERILOR (adică noi cei care plătim taxe și impozite ) fără să faci nimic . Așa e Adi B . ? Îmi vine sa rad și totodată să urlu …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...