18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

FOTO: Cartierul Subcetate, de astăzi, mai sigur!

S-a promis un punct de lucru al poliției locale în zonele rău famate ale Bistriței. De azi, cartierul Subcetate este mai… în siguranță!

În cadrul ședinței de Consiliu Local din luna iunie, primarul a promis posturi ale Poliției Locale în zonele rău famate ale Bistriței.

Poliția Locală va avea puncte de lucru în zonele „rău famate” ale orașului

Astăzi, în blocul 4 de pe strada Bujorului, la parterul unuia dintre ANL-urile noi, au apărut primii polițiști locali. Apartamentul respectiv fusese inițial „lăsat liber” pentru a se transforma în grădiniță. Apoi a fost folosit ca și secție de votare cu ocazia alegerilor.

De astăzi, acesta a devenit punct de lucru al Poliției Locale.

În două schimburi, de la 08.00 la 16.00 și de la 16.00 la 24.00, câte doi polițiști locali vor patrula zilnic și vor asigura ordinea și liniștea publică într-unul dintre cartierele care a înregistrat multe plângeri la acest capitol din partea celor care locuiesc în zonă”, a transmis primarul Ioan Turc.

Posturi de poliție locală vor fi înființate și în Viișoara și Sărata.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asta înseamnă să ai 8 clase , diferența făcută la seral și niște cursuri ,,SUFLATE,, . STAI PE BANII FRAIERILOR (adică noi cei care plătim taxe și impozite ) fără să faci nimic . Așa e Adi B . ? Îmi vine sa rad și totodată să urlu …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: