11.1 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

A vrut să fenteze la examenul pentru permis, dar a fost prins

Polițiștii Serviciului Anticorupție îl cercetează pe un tânăr. A vrut să fenteze proba scrisă a examenului pentru permisul de conducere.

A vrut să nu se strofoace cu învățatul pentru examenul pentru permis auto, dar s-a ales cu dosar penal.

Este pățania unui tânăr care a fot prins „copiind” la proba scrisă.

În data de 01.07.2021, în jurul orei 10:00, în sala pentru susținerea probei teoretice a examenului auto din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, un tânăr a fost depistat având asupra sa mijloace tehnice audio-video de comunicare la distanță.

Prin aceste mijloace, tânărul ținea legătura cu o persoană din afara clădirii. El primea ajutor la alegerea răspunsurilor din cadrul testului.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud”, se arată pe pagina Instituției Prefectului.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.