20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Anamaria Șteopoae, eleva de 10 din Sângeorz-Băi, într-o misiune specială la Milano

Anamaria Șteopoae, eleva de 10 a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, este originară din Sângeorz-Băi. De curând a primit o misiune specială în Milano (Italia), pentru a-și promova colegiul.

Ambiție

Naturalețe

Altruism

Modestie

Amiciție

Rigurozitate

Implicare

Asumare…

Dăruire, seriozitate, consecvență și foarte multă MUNCĂ. Accestea sunt doar o parte din cuvintele care o caracterizează pe Anamaria Șteopoae din Sângeorz-Băi.

Învățătoarea Anuța Pop de la Școala „Artemiu Publiu Alexi” ne-a schițat un emoționant portret al fostei sale eleve.

Performanță: Media anuală 10 din clasa I până într-a XI-a…!

Preocuparea pentru educație, încă din clasele primare, a coincis cu o serie de  performanțe pentru Anamaria Șteopoae.

Eleva din Sângeorz-Băi a reușit să obțină media 10 în toți anii săi de școală. „Prin muncă, ambiție, determinare și sprijin din partea profesorilor și a celor dragi, a reușit să obțină media anuală 10, din clasa I și până în clasa a XI-a…! 

Nu puține au fost concursurile și olimpiadele școlare la care a participat. A adus nenumărate premii care i-au făcut cinste ei, nouă – profesorilor și părinților care i-au călăuzit pașii spre învățătură…”, ne-a mai povestit învățătoarea Anuța Pop. 

Anamaria Șteopoae a cucerit cel mai înalt grad onorific acordat elevilor într-un colegiu militar

Ca o încununare a muncii depuse în cei trei ani de liceu militar și, în același timp, un angajament pentru a continua pe drumul performanței, Anamariei i-a fost atribuit cel mai înalt grad onorific care se acordă elevilor, într-un colegiu militar. Este vorba despre gradul de elev plutonier adjutant. Anamaria Șteopoae va purta așadar epoleții albaștri timp de un an, până la absolvire.

„Sunt foarte onorată să port, pe epoleții uniformei, gradul onorific de elev plutonier adjutant. Sunt fericită că munca depusă, de-a lungul celor trei ani petrecuți în această prestigioasă instituție de învățământ militar liceal, a dat roade.

Mă bucură foarte mult că, la fiecare pas, învăț cum să mă autodepășesc, să ajung cea mai bună versiune a mea. Acest lucru l-am învățat aici, în Colegiul Național Militar Mihai Viteazul. Totodată, această avansare în grad reprezintă o misiune care presupune foarte multă responsabilitate și devotament. Însă mă voi strădui din plin să devin un model pentru colegii mai mici, ghidându-i în călătoria lor în școala desăvârșirii adolescentine” a transmis Anamaria Șteopoae.

Pentru câteva zile, Anamaria Șteopoae va pleca în această vară la Milano (Italia), într-o „misiune” de promovare a Colegiului Național Militar. 

Nouă, celor care facem parte din universul ei, nu ne rămâne decât să-i dorim să-și continue frumoasa ascensiune spre o carieră militară de succes. Să fie puternică, să se bucure de fiecare moment, să creadă mereu în ea, pentru că este… SPECIALĂ. FELICITĂRI, Anamaria…!”, i-a mai transmis învățătoarea Anuța Pop, de la Școala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi” din Sângeorz-Băi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: