-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Anamaria Șteopoae, eleva de 10 din Sângeorz-Băi, într-o misiune specială la Milano

Anamaria Șteopoae, eleva de 10 a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, este originară din Sângeorz-Băi. De curând a primit o misiune specială în Milano (Italia), pentru a-și promova colegiul.

Ambiție

Naturalețe

Altruism

Modestie

Amiciție

Rigurozitate

Implicare

Asumare…

Dăruire, seriozitate, consecvență și foarte multă MUNCĂ. Accestea sunt doar o parte din cuvintele care o caracterizează pe Anamaria Șteopoae din Sângeorz-Băi.

Învățătoarea Anuța Pop de la Școala „Artemiu Publiu Alexi” ne-a schițat un emoționant portret al fostei sale eleve.

Performanță: Media anuală 10 din clasa I până într-a XI-a…!

Preocuparea pentru educație, încă din clasele primare, a coincis cu o serie de  performanțe pentru Anamaria Șteopoae.

Eleva din Sângeorz-Băi a reușit să obțină media 10 în toți anii săi de școală. „Prin muncă, ambiție, determinare și sprijin din partea profesorilor și a celor dragi, a reușit să obțină media anuală 10, din clasa I și până în clasa a XI-a…! 

Nu puține au fost concursurile și olimpiadele școlare la care a participat. A adus nenumărate premii care i-au făcut cinste ei, nouă – profesorilor și părinților care i-au călăuzit pașii spre învățătură…”, ne-a mai povestit învățătoarea Anuța Pop. 

Anamaria Șteopoae a cucerit cel mai înalt grad onorific acordat elevilor într-un colegiu militar

Ca o încununare a muncii depuse în cei trei ani de liceu militar și, în același timp, un angajament pentru a continua pe drumul performanței, Anamariei i-a fost atribuit cel mai înalt grad onorific care se acordă elevilor, într-un colegiu militar. Este vorba despre gradul de elev plutonier adjutant. Anamaria Șteopoae va purta așadar epoleții albaștri timp de un an, până la absolvire.

„Sunt foarte onorată să port, pe epoleții uniformei, gradul onorific de elev plutonier adjutant. Sunt fericită că munca depusă, de-a lungul celor trei ani petrecuți în această prestigioasă instituție de învățământ militar liceal, a dat roade.

Mă bucură foarte mult că, la fiecare pas, învăț cum să mă autodepășesc, să ajung cea mai bună versiune a mea. Acest lucru l-am învățat aici, în Colegiul Național Militar Mihai Viteazul. Totodată, această avansare în grad reprezintă o misiune care presupune foarte multă responsabilitate și devotament. Însă mă voi strădui din plin să devin un model pentru colegii mai mici, ghidându-i în călătoria lor în școala desăvârșirii adolescentine” a transmis Anamaria Șteopoae.

Pentru câteva zile, Anamaria Șteopoae va pleca în această vară la Milano (Italia), într-o „misiune” de promovare a Colegiului Național Militar. 

Nouă, celor care facem parte din universul ei, nu ne rămâne decât să-i dorim să-și continue frumoasa ascensiune spre o carieră militară de succes. Să fie puternică, să se bucure de fiecare moment, să creadă mereu în ea, pentru că este… SPECIALĂ. FELICITĂRI, Anamaria…!”, i-a mai transmis învățătoarea Anuța Pop, de la Școala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi” din Sângeorz-Băi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...