12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: Descinderi în Bistrița Năsăud și Cluj! Vizați- angajați CFR care furau combustibil!

Mascații au descins ieri la 14 domicilii din Bistrița Năsăud și Cluj. În dosarul instrumentat de oamenii legii sunt vizați angajați ai CFR care au furat combustibil.

Ieri, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au efectuat 14 percheziții domiciliare. Perchezițiile au fost făcute în Bistrița Năsăud și Cluj.

Sunt vizate persoane bănuite de sustragere de combustibil din locomotivele CFR.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3,5 tone de combustibil, 200 de litri de ulei de motor, 850 de recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale” transmit oamenii legii.

În urma perchezițiilor, ȘAPTE persoane au fost duse la audieri în cadrul DOSARULUI PENAL DE TĂINUIRE ȘI DELAPIDARE.

Grupul infracțional ar fi desfășurat activitățile ilicite în decursul anului 2021.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul de specialitate al polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale.

De asemenea, la activitate, au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj” mai transmit oamenii legii.

Sursă Info&foto&video- Dejeanul.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Ați găsit cine o furat România? Găinari ce santetii mergeți și aduceți miliardele de euro care au fost furate nu ouăle de găini căutați voi nu ptr asta santetii plătiți voi sa acoperiți pe cei ce fura milioane de euro cu gainariile astea, rusine

  2. Niciodata vagoanele cisterna cu combustibili auto, n-au ajuns cu sigiliile intacte la ” descarcare ” … toate astea fiind ” sparte si rupte „… sistematic , prin fiecare gara CFR pe unde stationeaza garniturile de tren . Asta nu-i de azi… ci de cand e lumea lume… si cei de la ” manevrele de vagoane ” in special ( cu mecanicii in frunte ) fura si vand la combustibili … intr-o ” veselie ” … ! ! ! Eu am vut vecini ( care au plecat ” dincolo ” … deja ) , care lucrau la remiza ( atelierul mecanic de locomotive ) si la manevra de vagoane , din balconul carora putzea a benzina si a motorina de ne era frica sa nu explodam cu ei cu tot…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: