20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Viceprimarul comunei Tiha Bârgăului, incompatibil. Ioan Marian Tomoroga este în incompatibilitate de aproape 3 ani

Viceprimarul comunei Tiha Bârgăului, Ioan Marian Tomoroga este în incompatibilitate încă din toamna anului 2018.

Potrivit unei informări a Agenției Naționale de Integritate, Ioan Marian Tomoroga, viceprimarul comunei Tiha Bârgăului este incompatibil.

Acesta este incompatibil din 2018, adică de pe vremea celuilalt mandat de viceprimar. ANI spune că în toamna lui 2018 acesta și-a făcut un PFA și concomitent a îndeplinit și funcția de viceprimar:

„Se află în stare de incompatibilitate întrucât începând cu data de 12 octombrie 2018 exercită simultan cu funcția de viceprimar și calitatea de comerciant persoană fizică – titular întreprindere individuală, încălcând astfel prevederile art. 87, alin. (1), lit. g) și prevederile art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003”, precizează ANI.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...