21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

L-au găsit mort în mașină, pe o stradă din Bistrița

Un bărbat din Bistrița a fost găsit mort în mașina parcată pe o stradă circulată din oraș. Surse Bistrițeanul.Ro spun că omul ar fi fost angajat al Macon, fiind cunoscut cu probleme cardiace și operat recent.

Se pare că astăzi și-ar fi condus soția la serviciu cu mașina, iar la scurt timp i s-ar fi făcut rău.

A parcat, iar câteva minute mai târziu cineva ar fi anunțat la Serviciul unic de urgențe că bărbatul era inconștient.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la ambulanță, care l-a găsit pe bărbat fără semne vitale și cu semne de rigiditate cadaverică.

Medicul a constatat decesul. Nu s-a mai impus aplicarea manevrelor de resuscitare, după cum ne-a informat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița Năsăud.

În această dimineață, polițiștii au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că, într-o mașină parcată pe o stradă din municipiul Bistrița se află o persoană în stare de inconștiență. Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Bistrița. Din nefericire, acesta era decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă. Urmează să fie dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Crina Sârb.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: