18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO: Prinși în flagrant! PATRU kilograme de droguri găsite asupra a doi bistrițeni

Doi bistrițeni au fost prinși în trafic, transportând droguri pe care intenționau să le vândă. Patru case au fost luate ulterior la puricat. Polițiștii au indisponibilizat PATRU kilograme de droguri și mii de euro.

Doi bărbați din Bistrita au fost opriți în trafic de polițiștii bistrițeni. Oamenii legii au descoperit în autoturism o cantitate impresionantă de droguri și mii de lei.

În urma acestui episod, oamenii legii au luat la puricat patru case, găsind mii de lei și mii de euro.

Atât drogurile cât și banii au fost indisponibilizate.

La data de 11 august a.c., polițiștii de combatere a criminalităţii organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au descins la locuințele a patru persoane, bănuite de efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În urma audierilor, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T- B. T. Bistrița-Năsăud a dispus reținerea pentru 24 de ore a patru persoane. Față de două dintre acestea a fost dispusă arestarea pentru 30 de zile, celelalte două urmând a fi prezentate, în cursul zilei de azi, 12 august, Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă„, explică reprezentanții IPJ BN.

Conform polițiștilor, în seara de 10 august, doi bărbați de 27 și 33 de ani, ambii din Bistrița, ar fi procurat și transportat fără drept, în vederea comercializării, substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

În urma controlului autovehiculului, au fost descoperite și indisponibilizate 4.028 grame de substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive și suma de 120 de euro și 5.200 de lei. Valoarea de piață drogurilor este de aproximativ 400.000 de lei. Ulterior, polițiștii din cadrul S.C.C.O Bistriţa și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud au efectuat 4 percheziții domiciliare, de unde au mai fost ridicate sumele de 6.300 de lei și 2.840 de euro„, se arată în comunicatul IPJ BN.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: