14.7 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Încă doi angajați ai Primăriei Bistrița, infectați cu Covid. City managerul Peteleu s-a izolat cu familia

Ancheta DSP la Primăria Bistrița, după infectarea cu COVID a city managerului Peteleu, a dus la descoperirea a încă două cazuri. Unii încă așteaptă rezultatele testării, dar vaccinarea pare să estompeze izbucnirea unui focar.

Vineri, citymanagerul Ioan Peteleu a fost izolat la domiciliu, după ce rezultatul testării COVID a ieșit pozitiv.

ANCHETĂ DSP în Primăria Bistrița după ce city managerul Peteleu s-a infectat cu COVID 19

Automat, angajații DSP au demarat o anchetă pentru stabilirea tuturor contacților.

Contacții direcți sunt vacinați. În urma testărilor, o familie din cadrul Primăriei Bistrița a fost testată pozitiv. Cei doi sunt însă vaccinați cu schema completă, au o formă ușoară și se află în izolare la domiciliu. Și domnul Peteleu, cu întreaga familie, se află în izolare la domiciliu„ a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

Conform acesteia, unii angajați ai PMB încă își așteaptă rezultatele, deoarece s-au testat doar ieri. Totuși, vaccinarea anhti-COVID pare să fi estompat izbucnirea unui nou focar în cadrul Primăriei Bistrița, așa cum s-a întâmplat anul trecut.

 

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

    • Daca citeati si o fraza mai incolo spunea asa: CEI DOI sunt insa vaccinati, au o forma usoara, sunt in izolare. Deci e o familie din doua persoane, ambele angajate ale PMB.

  1. S-au testat si cei vaccinati, sau pe ei nu ii mai testeaza nimeni? De cei ei nu trebuie sa stea nici macar in carantina? cunosc cazuri in care persoana pozitiva locuieste in aceeasi casa cu o persoana vaccinata. Prima sta in izolare, a doua poate iesi unde doreste fara a i se face test sau a avea ceva restrictii. Au fost cazuri de persoane vacinate care s-au infectat cu covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: