11.2 C
Bistrița
luni, mai 6, 2024

ATENȚIE! Mâine, Piața Decebal se închide!

Periodic, piețele din Bistrița sunt închise pentru salubrizare și dezinfectare. Mâine, Piața Decebal se închide pentru astfel de lucrări. Și azi programul e mai scurt.

Angajații municipalității au programate lucrări mâine, în Piața Decebal. Este vorba de salubrizare și dezinfecție, lucrări care se fac mai des acum, de când cu pandemia.

Astfel, azi, la ora 18.00, piețarii vor elibera zona. Iar mâine se vor executa lucrările aferente.

Piața agroalimentară Decebal va fi închisă duminică, 26 septembrie 2021, pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare și igienizare.

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, piața va funcționa până la ora 18.00, după care piața se va închide în vederea curățeniei generale.

Procedura de salubrizare și igienizare constă în măturarea și spălarea întregului perimetru al pieței și dezinfectarea spațiilor cu soluții pentru distrugerea microorganismelor și a bacteriilor”, se arată în comunicatul Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: