1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

ATENȚIE! Mâine, Piața Decebal se închide!

Periodic, piețele din Bistrița sunt închise pentru salubrizare și dezinfectare. Mâine, Piața Decebal se închide pentru astfel de lucrări. Și azi programul e mai scurt.

Angajații municipalității au programate lucrări mâine, în Piața Decebal. Este vorba de salubrizare și dezinfecție, lucrări care se fac mai des acum, de când cu pandemia.

Astfel, azi, la ora 18.00, piețarii vor elibera zona. Iar mâine se vor executa lucrările aferente.

Piața agroalimentară Decebal va fi închisă duminică, 26 septembrie 2021, pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare și igienizare.

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, piața va funcționa până la ora 18.00, după care piața se va închide în vederea curățeniei generale.

Procedura de salubrizare și igienizare constă în măturarea și spălarea întregului perimetru al pieței și dezinfectarea spațiilor cu soluții pentru distrugerea microorganismelor și a bacteriilor”, se arată în comunicatul Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.