1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

ATENȚIE! Mâine, Piața Decebal se închide!

Periodic, piețele din Bistrița sunt închise pentru salubrizare și dezinfectare. Mâine, Piața Decebal se închide pentru astfel de lucrări. Și azi programul e mai scurt.

Angajații municipalității au programate lucrări mâine, în Piața Decebal. Este vorba de salubrizare și dezinfecție, lucrări care se fac mai des acum, de când cu pandemia.

Astfel, azi, la ora 18.00, piețarii vor elibera zona. Iar mâine se vor executa lucrările aferente.

Piața agroalimentară Decebal va fi închisă duminică, 26 septembrie 2021, pentru efectuarea lucrărilor de salubrizare și igienizare.

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, piața va funcționa până la ora 18.00, după care piața se va închide în vederea curățeniei generale.

Procedura de salubrizare și igienizare constă în măturarea și spălarea întregului perimetru al pieței și dezinfectarea spațiilor cu soluții pentru distrugerea microorganismelor și a bacteriilor”, se arată în comunicatul Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.