6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Aquabis: O avarie lasă fără apă locuitorii străzilor Șieului și Alba Iulia

Astăzi, locuitorii străzilor Șieului și Alba Iulia din Bistrița nu vor avea apă între orele 10:45 și 15:00. Se intervine pentru remedierea unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei.

Apa va fi sistată total astăzi între orele 10:45 și 15:00. Vor fi afectați locuitorii străzilor Șieului și Alba Iulia, precum și locuitorii de pe străzile adiacente.

Se intervine pentru remedierea unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei. Aquabis vă sfătuiește ca odată apa revenită să o lăsați să curgă câteva minute pentru limpezire.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: