10.4 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Legea școlilor în paragină intră în vigoare de astăzi!

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat o nouă victorie pentru comunitățile locale. Legea școlilor în paragină intră în vigoare de astăzi!

Ce înseamnă Legea școlilor în paragină? „Primăriile vor avea dreptul să modernizeze cele peste 30 de școli închise din Bistrița-Năsăud, fără avizul Ministerului Educației (după care se aștepta până acum 3-4 ani)”, a explicat Bogdan Ivan Gruia. 

Deputatul a mai precizat că de acum, primarul și Consiliul Local vor putea decide direct ce vor face în aceste clădiri.

Aici ar putea fi amenajate fie cabinete medicale, centre sociale, culturale sau orice alt obiectiv de interes public – a mai punctat Bogdan Ivan Gruia.

„Totul, prin decizie locală, necondiționată de cineva din București!

Este o lege a cărui inițiator sunt alături de Președintele Comisiei de Învățământ, deputat Natalia Intotero, căreia îi mulțumesc pentru foarte buna colaborare! O lege susținută și asumată de PSD”, a mai explicat deputatul.

Acesta a recunoscut că problema școlilor în paragină i-a fost transmisă de primarii Paul Știr (Căianu Mic), Romeo Florian (Lechința) și Ioan Bob (Șintereag).

„De azi, problema spusă de primarii județului Bistrița-Năsăud s-a rezolvat prin lege!”, a conchis Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.