-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

EXCELENT! Cum a ajuns o comună să ia fața orașelor din județ cu un super complex sportiv și de agrement

Primăria Căianu Mic are planuri mari pentru iubitorii de sport din comună. Aceasta pregătește un complex sportiv și de agrement cum n-au nici orașele din județ. Cum va arăta:

În viitorul apropiat, locuitorii comunei Căianu Mic se vor bucura de Complexul Sportiv și de Agrement Căianu Mic, un proiect care va aduce în inima comunei o sală de sport, un parc cu spații verzi, locuri de joacă.

Complexul Sportiv și de Agrement al comunei este deja în curs de realizare, iar în prezent se lucrează la construcția sălii de sport. Începând de anul viitor, vor fi demarate și lucrările de amenajare a zonei aferente sălii de sport.
În același proiect este inclus planul de dezvoltare a comunei și au fost cuprinse: amenajarea unui parc cu spatii verzi, locuri de joacă și zone de relaxare pentru localitatea Dobric.
Atât în Căianu Mare, cât și în localitatea Ciceu-Poieni, vor fi amenajate zone recreaționale și locuri de joacă pentru cei mici.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...