9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

OAMENI din Bistrița-Năsăud: Nu suntem îngeri, dar avem prieteni…

În emisiunea OAMENI din Bistrița-Năsăud, unde invitat a fost tânărul Andrei Pântea, Bistrițeanul.ro a oferit premiu un coș cu mere celui mai interesant comentariu. Câștigător a fost Marcel Vaida din Năsăud.

Pe fir a intrat Poliția Română, iar comisarul șef Ciprian Buta, cel ce conduce departamentul Serviciului Rutier din cadrul IPJ BN, s-a oferit să ne ajute și să ducă premiul la Nasăud, unde are domiciliul câștigătorul.

Surpriză! Marcel Vaida, câștigătorul premiului, a decis că „dar din dar se face rai” și a oferit coșul copiilor de la o creșă din vecinătate.

Aceștia sunt prietenii Bistrițeanul.ro. Nu suntem îngeri, dar cu siguranță avem prieteni printre ei. Culmea, sunt OAMENI. Din Bistrița-Năsăud. Poate omenia mai poate salva România.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.