18.6 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

OAMENI din Bistrița-Năsăud: Nu suntem îngeri, dar avem prieteni…

În emisiunea OAMENI din Bistrița-Năsăud, unde invitat a fost tânărul Andrei Pântea, Bistrițeanul.ro a oferit premiu un coș cu mere celui mai interesant comentariu. Câștigător a fost Marcel Vaida din Năsăud.

Pe fir a intrat Poliția Română, iar comisarul șef Ciprian Buta, cel ce conduce departamentul Serviciului Rutier din cadrul IPJ BN, s-a oferit să ne ajute și să ducă premiul la Nasăud, unde are domiciliul câștigătorul.

Surpriză! Marcel Vaida, câștigătorul premiului, a decis că „dar din dar se face rai” și a oferit coșul copiilor de la o creșă din vecinătate.

Aceștia sunt prietenii Bistrițeanul.ro. Nu suntem îngeri, dar cu siguranță avem prieteni printre ei. Culmea, sunt OAMENI. Din Bistrița-Năsăud. Poate omenia mai poate salva România.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...