15.2 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

OAMENI din Bistrița-Năsăud: Nu suntem îngeri, dar avem prieteni…

În emisiunea OAMENI din Bistrița-Năsăud, unde invitat a fost tânărul Andrei Pântea, Bistrițeanul.ro a oferit premiu un coș cu mere celui mai interesant comentariu. Câștigător a fost Marcel Vaida din Năsăud.

Pe fir a intrat Poliția Română, iar comisarul șef Ciprian Buta, cel ce conduce departamentul Serviciului Rutier din cadrul IPJ BN, s-a oferit să ne ajute și să ducă premiul la Nasăud, unde are domiciliul câștigătorul.

Surpriză! Marcel Vaida, câștigătorul premiului, a decis că „dar din dar se face rai” și a oferit coșul copiilor de la o creșă din vecinătate.

Aceștia sunt prietenii Bistrițeanul.ro. Nu suntem îngeri, dar cu siguranță avem prieteni printre ei. Culmea, sunt OAMENI. Din Bistrița-Năsăud. Poate omenia mai poate salva România.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: