20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Legea școlilor în paragină intră în vigoare de astăzi!

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat o nouă victorie pentru comunitățile locale. Legea școlilor în paragină intră în vigoare de astăzi!

Ce înseamnă Legea școlilor în paragină? „Primăriile vor avea dreptul să modernizeze cele peste 30 de școli închise din Bistrița-Năsăud, fără avizul Ministerului Educației (după care se aștepta până acum 3-4 ani)”, a explicat Bogdan Ivan Gruia. 

Deputatul a mai precizat că de acum, primarul și Consiliul Local vor putea decide direct ce vor face în aceste clădiri.

Aici ar putea fi amenajate fie cabinete medicale, centre sociale, culturale sau orice alt obiectiv de interes public – a mai punctat Bogdan Ivan Gruia.

„Totul, prin decizie locală, necondiționată de cineva din București!

Este o lege a cărui inițiator sunt alături de Președintele Comisiei de Învățământ, deputat Natalia Intotero, căreia îi mulțumesc pentru foarte buna colaborare! O lege susținută și asumată de PSD”, a mai explicat deputatul.

Acesta a recunoscut că problema școlilor în paragină i-a fost transmisă de primarii Paul Știr (Căianu Mic), Romeo Florian (Lechința) și Ioan Bob (Șintereag).

„De azi, problema spusă de primarii județului Bistrița-Năsăud s-a rezolvat prin lege!”, a conchis Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: