14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Aer polar peste Bistrița-Năsăud! Cum va fi vremea în perioada următoare până de sărbători

Frigul cuprinde județul în următoarele zile până înainte de Ajunul Crăciunului. Temperaturile negative se vor resimți în întreg județul datoită unui val de aer polar care vine deasupra României.

Marți, miercuri și joi, maximele mai pot trece uşor peste 0°C, în zonele joase de relief și vor deveni negative peste tot, cu valori la amiază cuprinse în marea lor majoritate între -8°C, în zonele submontane si nu mai mult de -3°C în zonele de sud-vest al județului.
Nopțile şi diminețile aferente acestor trei zile vor deveni geroase, pe arii extinse, cu valori minime cuprinse între -15 – -16°C în depresiunile intramontane şi -8°C – 10°C, la podiş, conform Meteo.BN.
In tot acest interval, ninsori temporare sunt posibile mai ales în zonele montane în timp ce în celelalte zone va fulgui izolat. Vântul se va intensifica pe parcursul zilei de luni și în noaptea de luni spre marți, când, la munte, va sufla tare și cu viteze de peste 70 km/h, iar în zonele joase va fi moderat, cu viteze de 40-50 km/h .

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: