9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Aer polar peste Bistrița-Năsăud! Cum va fi vremea în perioada următoare până de sărbători

Frigul cuprinde județul în următoarele zile până înainte de Ajunul Crăciunului. Temperaturile negative se vor resimți în întreg județul datoită unui val de aer polar care vine deasupra României.

Marți, miercuri și joi, maximele mai pot trece uşor peste 0°C, în zonele joase de relief și vor deveni negative peste tot, cu valori la amiază cuprinse în marea lor majoritate între -8°C, în zonele submontane si nu mai mult de -3°C în zonele de sud-vest al județului.
Nopțile şi diminețile aferente acestor trei zile vor deveni geroase, pe arii extinse, cu valori minime cuprinse între -15 – -16°C în depresiunile intramontane şi -8°C – 10°C, la podiş, conform Meteo.BN.
In tot acest interval, ninsori temporare sunt posibile mai ales în zonele montane în timp ce în celelalte zone va fulgui izolat. Vântul se va intensifica pe parcursul zilei de luni și în noaptea de luni spre marți, când, la munte, va sufla tare și cu viteze de peste 70 km/h, iar în zonele joase va fi moderat, cu viteze de 40-50 km/h .

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.