14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Aer polar peste Bistrița-Năsăud! Cum va fi vremea în perioada următoare până de sărbători

Frigul cuprinde județul în următoarele zile până înainte de Ajunul Crăciunului. Temperaturile negative se vor resimți în întreg județul datoită unui val de aer polar care vine deasupra României.

Marți, miercuri și joi, maximele mai pot trece uşor peste 0°C, în zonele joase de relief și vor deveni negative peste tot, cu valori la amiază cuprinse în marea lor majoritate între -8°C, în zonele submontane si nu mai mult de -3°C în zonele de sud-vest al județului.
Nopțile şi diminețile aferente acestor trei zile vor deveni geroase, pe arii extinse, cu valori minime cuprinse între -15 – -16°C în depresiunile intramontane şi -8°C – 10°C, la podiş, conform Meteo.BN.
In tot acest interval, ninsori temporare sunt posibile mai ales în zonele montane în timp ce în celelalte zone va fulgui izolat. Vântul se va intensifica pe parcursul zilei de luni și în noaptea de luni spre marți, când, la munte, va sufla tare și cu viteze de peste 70 km/h, iar în zonele joase va fi moderat, cu viteze de 40-50 km/h .

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!