10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

VIDEO: De astăzi, la Cinema Dacia, un excelent film de animație despre puteri magice și un câine care crește pe măsura iubirii

Este momentul să vă relaxați la Cinema Dacia, unde aveți ocazia să urmăriți un extraordinar film de animație. Encanto ne ilustrează cum se poate „supraviețui” unei frustrări. 

Este vorba despre Mirabel, o fată din Columbia, care se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale fără puteri magice.

Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și se focalizează asupra familiei Madrigal. Fiecare membru al familiei are propriile sale daruri. Își schimbă forma, pot influența creșterea plantelor sau sunt dotați cu o super-forță.

Până și casa în care locuiește familia Madrigal este fermecată și dansează în ritmul vieții de zi cu zi.

Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale.

Perfect pentru un început de an minunat este și filmul de animație Clifford The Big Red Dog. Aici este vorba despre un câine simpatic nevoie mare! Cu cât îl iubești mai mult, cu atât crește mai mare…!

Alte filme pe care le puteți viziona în week-end, la Centrul Cultural Dacia: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: