-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Consiliul Județean BN: Se supune transparenței decizionale Strategia de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud 2021-2027

Nr. VIII / 451 din 07.01.2022

ANUNŢ

În conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr. 52 / 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, se supune la transparență decizională Proiectul de hotărâre nr. VIII / 427 din 07.01.2022 privind aprobarea Strategiei de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud pentru perioada 2021-2027, care urmează a fi supus spre dezbatere și adoptare de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Proiectul de hotărâre și documentația aferentă pot fi consultate pe site-ul www.portalbn.ro, secțiunea Monitorul Oficial Local – Proiecte hotărâri transparenţă decizională.

Persoanele fizice şi juridice din judeţ pot trimite, în scris, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre, până la data de 17.01.2022, ora 16:00, la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, la adresa str.Piaţa Petru Rareş nr.1, municipiul Bistriţa sau pe adresa de e-mail [email protected].

Persoanele interesate care trimit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre, vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0263/213657, int.103, persoana de contact: doamna Farcaș-Rotariu Cristina-Annamaria – arhitect-șef în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

PREȘEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...