-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

VIDEO: De astăzi, la Cinema Dacia, un excelent film de animație despre puteri magice și un câine care crește pe măsura iubirii

Este momentul să vă relaxați la Cinema Dacia, unde aveți ocazia să urmăriți un extraordinar film de animație. Encanto ne ilustrează cum se poate „supraviețui” unei frustrări. 

Este vorba despre Mirabel, o fată din Columbia, care se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale fără puteri magice.

Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și se focalizează asupra familiei Madrigal. Fiecare membru al familiei are propriile sale daruri. Își schimbă forma, pot influența creșterea plantelor sau sunt dotați cu o super-forță.

Până și casa în care locuiește familia Madrigal este fermecată și dansează în ritmul vieții de zi cu zi.

Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale.

Perfect pentru un început de an minunat este și filmul de animație Clifford The Big Red Dog. Aici este vorba despre un câine simpatic nevoie mare! Cu cât îl iubești mai mult, cu atât crește mai mare…!

Alte filme pe care le puteți viziona în week-end, la Centrul Cultural Dacia: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...