15.4 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

VIDEO Cum se „tratează” de Covid un primar din județ depistat pozitiv

Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Acesta se află în izolare la domiciliu și se tratează într-un mod inedit:

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Starea sa este bună, dat fiind faptul că  acesta se afla acasă și nu s-a impus spitalizarea. Mai mult, primarul profită de „timpul liber” oferit de izolarea la domiciliu pentru a face sport…

„Se pare că încep anul bine! 7 zile sunt obligat să stau în casă datorită faptului că sunt pozitiv, adică, POZITIV de-a binelea! Sunt bine, dar va trebui să îmi desfășor activitatea de acasă”, a postat Sorin Hognogi pe Facebook.

Postarea este însoțită de o fotografie cu testele pozitive, dar și de un video în care Sorin Hognogi, la bustul gol, face flotări.

Nu este prima dată când primarul din Spermezeu își arată forma fizică de invidiat pe Facebook. În primăvara anului trecut, Hognogi răspundea unei provocări lansate pe rețelele de socializare, care presupunea realizarea a 25 de flotări zilnic, preț de 25 de zile. Bistrițeanul.ro a scris despre asta AICI.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.