15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Mica Oprea va fi numită astăzi în funcția de prefect

În ședința de Guvern de astăzi, prefectul Stelian Dolha va fi eliberat din funcție, locul urmând să îi fie ocupat, oficial, de Mica Oprea. De asemenea, tot astăzi va fi numit în funcția de subprefect liberalul Ioan Zăgrean.

Deși PSD s-a decis să o susțină pe Mica Oprea pentru funcția de prefect luna trecută, abia astăzi aceasta va fi numită oficial. Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de astăzi prevede eliberarea din funcție a unor prefecți și numirea altora.

Astfel, Stelian Dolha va fi eliberat din funcție astăzi, iar locul îi va fi ocupat de Mica Oprea. De asemenea, Ioan Zăgrean, susținut de PNL pentru funcția de subprefect își va ocupa scaunul tot astăzi.

Se pare că cel de-al doilea subprefect, Decsei Atilla, susținut de UDRM va rămâne pe funcție.

Mai multe despre Mica Oprea puteți afla urmărind materialul video de mai jos:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

 1. Omul potrivit, la locul potrivit , din toate pdv ! Acolo trebuie un ” ies-man „, sa stea legat de telefon si de birou, permanent sa sara ” drepti ” si sa raspunda cand este cautata de unde ” se da ora exacta ” , fara familie si fara s-o traga de fusta, nimeni de acasa .

 2. Doamna prefect este un specialist de excepție in administrația județului Bistrița-Năsăud,, care va aplica legea și va rezolva problemele cetățenilor. Sunt foarte multe instrucțiuni cu privire la aplicarea legilor apărute de-a lungul timpului, când a fost în prefectură, instrucțiuni care și astăzi sunt de actualitate și citite pentru o mai bună înțelegere a prevederilor legislative. A format un colectiv de juriști tânar, care s-a maturizat, devenind un corp de elită, de excepție, în cadrul prefecturii.
  Vă dorim mult succes.

 3. Daaaa, super bărbat doamna asta, tine la înjurături, la băut apă plată,
  Dacă nu mai sunt oameni tineri , capabili in PSD sau PNL.
  Ce naiba o recomanda pe asta?
  Suntem o nație de prosti.
  Nu ne mai revenim in veci

 4. Foambe,e, oare ne mai revenim vreodată?
  Pai asta nu i pensionara de lux?
  Nu i ajung banii la copii și nepoți?
  N aveți persoane tinere capabile?
  Rusineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.