15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

VIDEO Cum au ajuns primarii să facă flotări aproape o lună, în cea mai populară provocare de pe Facebook

Provocările de pe Facebook, de tipul „ice bucket challenge”, par să revină la modă. Una dintre ele, care presupune realizarea a 25 de flotări preț de 25 de zile, a prins în horă inclusiv un primar, care s-a și filmat executând exercițiile fizice.

Una dintre cele mai populare provocări de pe Facebook presupune realizarea a 25 de flotări zilnic, preț de 25 de zile. Printre primele care a răspuns provocărilor se numără soția primarului comunei Maieru, Paraschiva Borș, recunoscută atletă.

La provocarea a răspuns și Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu, care s-a filmat făcând cele 25 de flotări și a nominlizat alte persoane să intre în joc. Ca și în cazul altor provocări de acest gen și aceasta are un scop nobil. Prin această provocare se dorește conștientizarea asupra problemelor de sănătate mintală, care ajuns să împingă oamenii spre sinucidere.

„Voi face 25 de flotări zilnic, timp de 25 de zile consecutive, pentru a contribui la ridicarea gradului de conștientizare asupra problemelor de sănătate mintală, precum anxietatea și depresia, OCG, PTSD, schizofrenia, tulburările de personalitate care împing oamenii la sinucidere”, a notat Sorin Hognogi pe pagina sa de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/hognogi.sorin/videos/4000234416695400″ loop=”no” muted=”no” /]

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: