12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

VIDEO Cum au ajuns primarii să facă flotări aproape o lună, în cea mai populară provocare de pe Facebook

Provocările de pe Facebook, de tipul „ice bucket challenge”, par să revină la modă. Una dintre ele, care presupune realizarea a 25 de flotări preț de 25 de zile, a prins în horă inclusiv un primar, care s-a și filmat executând exercițiile fizice.

Una dintre cele mai populare provocări de pe Facebook presupune realizarea a 25 de flotări zilnic, preț de 25 de zile. Printre primele care a răspuns provocărilor se numără soția primarului comunei Maieru, Paraschiva Borș, recunoscută atletă.

La provocarea a răspuns și Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu, care s-a filmat făcând cele 25 de flotări și a nominlizat alte persoane să intre în joc. Ca și în cazul altor provocări de acest gen și aceasta are un scop nobil. Prin această provocare se dorește conștientizarea asupra problemelor de sănătate mintală, care ajuns să împingă oamenii spre sinucidere.

„Voi face 25 de flotări zilnic, timp de 25 de zile consecutive, pentru a contribui la ridicarea gradului de conștientizare asupra problemelor de sănătate mintală, precum anxietatea și depresia, OCG, PTSD, schizofrenia, tulburările de personalitate care împing oamenii la sinucidere”, a notat Sorin Hognogi pe pagina sa de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/hognogi.sorin/videos/4000234416695400″ loop=”no” muted=”no” /]

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...