12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Super veste pentru copii: Chirurg – ortoped pediatru la Policlinica Nouă Sanovil!

Începând din această lună, un medic chirurg-ortoped pediatru, cadru universitar al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, se alătura echipei Sanovil de la Policlinica Nouă de pe str. 1 Decembrie.

Este vorba despre Dr. Derzsi Zoltán – Șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Acesta este medic specialist Chirurgie pediatrică și medic rezident Ortopedie pediatrică.

Dr. Derzsi Zoltán, ce activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Clinica de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică este Doctor în Știinte medicale cu competentă în Laparoscopie.

Dr. Derzsi Zoltán va efectua consultații în cadrul Policlinicii Noi Sanovil. Medicului chirurg-ortoped i se adresează pacienți cu o mare varietate de afecțiuni, de la copii cu „picior plat”, afecțiuni osteo-articulare, până la malformații congenitale (limfangiom, despicătura labio-palatină – așa numita „buză de iepure”, testiculul necoborât), defectele de perete abdominal (omfalocel, gastroschizis) și alte afecțiuni chirurgicale.

Telefon programări Policlinica Nouă Sanovil Bistrița : 

  • 0263 – 701 701
  • 0263 – 701 702
  • 0263 – 701 703
  • 0752 – 196 877

Adresa: Bistrița, Strada 1 Decembrie nr. 17

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: