15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Super veste pentru copii: Chirurg – ortoped pediatru la Policlinica Nouă Sanovil!

Începând din această lună, un medic chirurg-ortoped pediatru, cadru universitar al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, se alătura echipei Sanovil de la Policlinica Nouă de pe str. 1 Decembrie.

Este vorba despre Dr. Derzsi Zoltán – Șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Acesta este medic specialist Chirurgie pediatrică și medic rezident Ortopedie pediatrică.

Dr. Derzsi Zoltán, ce activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Clinica de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică este Doctor în Știinte medicale cu competentă în Laparoscopie.

Dr. Derzsi Zoltán va efectua consultații în cadrul Policlinicii Noi Sanovil. Medicului chirurg-ortoped i se adresează pacienți cu o mare varietate de afecțiuni, de la copii cu „picior plat”, afecțiuni osteo-articulare, până la malformații congenitale (limfangiom, despicătura labio-palatină – așa numita „buză de iepure”, testiculul necoborât), defectele de perete abdominal (omfalocel, gastroschizis) și alte afecțiuni chirurgicale.

Telefon programări Policlinica Nouă Sanovil Bistrița : 

  • 0263 – 701 701
  • 0263 – 701 702
  • 0263 – 701 703
  • 0752 – 196 877

Adresa: Bistrița, Strada 1 Decembrie nr. 17

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: