24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Super veste pentru copii: Chirurg – ortoped pediatru la Policlinica Nouă Sanovil!

Începând din această lună, un medic chirurg-ortoped pediatru, cadru universitar al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, se alătura echipei Sanovil de la Policlinica Nouă de pe str. 1 Decembrie.

Este vorba despre Dr. Derzsi Zoltán – Șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Acesta este medic specialist Chirurgie pediatrică și medic rezident Ortopedie pediatrică.

Dr. Derzsi Zoltán, ce activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Clinica de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică este Doctor în Știinte medicale cu competentă în Laparoscopie.

Dr. Derzsi Zoltán va efectua consultații în cadrul Policlinicii Noi Sanovil. Medicului chirurg-ortoped i se adresează pacienți cu o mare varietate de afecțiuni, de la copii cu „picior plat”, afecțiuni osteo-articulare, până la malformații congenitale (limfangiom, despicătura labio-palatină – așa numita „buză de iepure”, testiculul necoborât), defectele de perete abdominal (omfalocel, gastroschizis) și alte afecțiuni chirurgicale.

Telefon programări Policlinica Nouă Sanovil Bistrița : 

  • 0263 – 701 701
  • 0263 – 701 702
  • 0263 – 701 703
  • 0752 – 196 877

Adresa: Bistrița, Strada 1 Decembrie nr. 17

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...