11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Super veste pentru copii: Chirurg – ortoped pediatru la Policlinica Nouă Sanovil!

Începând din această lună, un medic chirurg-ortoped pediatru, cadru universitar al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, se alătura echipei Sanovil de la Policlinica Nouă de pe str. 1 Decembrie.

Este vorba despre Dr. Derzsi Zoltán – Șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Acesta este medic specialist Chirurgie pediatrică și medic rezident Ortopedie pediatrică.

Dr. Derzsi Zoltán, ce activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Clinica de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică este Doctor în Știinte medicale cu competentă în Laparoscopie.

Dr. Derzsi Zoltán va efectua consultații în cadrul Policlinicii Noi Sanovil. Medicului chirurg-ortoped i se adresează pacienți cu o mare varietate de afecțiuni, de la copii cu „picior plat”, afecțiuni osteo-articulare, până la malformații congenitale (limfangiom, despicătura labio-palatină – așa numita „buză de iepure”, testiculul necoborât), defectele de perete abdominal (omfalocel, gastroschizis) și alte afecțiuni chirurgicale.

Telefon programări Policlinica Nouă Sanovil Bistrița : 

  • 0263 – 701 701
  • 0263 – 701 702
  • 0263 – 701 703
  • 0752 – 196 877

Adresa: Bistrița, Strada 1 Decembrie nr. 17

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: