19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Robert Sighiartău: Liderul de sindicat nu ar trebui să fie membru al vreunui partid politic

Robert Sighiartău, deputat din partea PNL Bistrița-Năsăud în Parlamentul României, a reacționat în urma grevei din București în care este implicată Societatea de Transport București.

Deputatul susține faptul că liderul de sindicat nu ar trebui să fie membru al vreunui partid politic. Un alt coleg de-al său, Sebastian Burduja, a inițiat un proiect de lege prin care interzice liderilor de sindicat să fie partizani.

Pe scurt, în urma unor nemulțumiri privind modul de gestiune al sindicatului, bucureștenii s-au revoltat și au pornit o grevă care costă, până în acest moment STB, 20 de milioane de lei.

„Liderul de sindicat nu ar trebui sa fie membru al vreunui partid politic !
Voi susține proiectul de lege inițiat de colegul meu Sebastian Burduja”, a declarat Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Atata timp cat tara e condusa de un asa zis presedinte care face politica unui partid atunci ce sa asteptam de la un lider de sindicat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: