11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Robert Sighiartău: Liderul de sindicat nu ar trebui să fie membru al vreunui partid politic

Robert Sighiartău, deputat din partea PNL Bistrița-Năsăud în Parlamentul României, a reacționat în urma grevei din București în care este implicată Societatea de Transport București.

Deputatul susține faptul că liderul de sindicat nu ar trebui să fie membru al vreunui partid politic. Un alt coleg de-al său, Sebastian Burduja, a inițiat un proiect de lege prin care interzice liderilor de sindicat să fie partizani.

Pe scurt, în urma unor nemulțumiri privind modul de gestiune al sindicatului, bucureștenii s-au revoltat și au pornit o grevă care costă, până în acest moment STB, 20 de milioane de lei.

„Liderul de sindicat nu ar trebui sa fie membru al vreunui partid politic !
Voi susține proiectul de lege inițiat de colegul meu Sebastian Burduja”, a declarat Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Atata timp cat tara e condusa de un asa zis presedinte care face politica unui partid atunci ce sa asteptam de la un lider de sindicat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: