21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Mulți chemați, puțin aleși: Din 49 de candidați la concursul de directori, 23 au fost respinși în prima etapă

Din cei 49 de candidați la cea de-a doua sesiune a concursului de directori, 23 nu au avut dosarele complete, fiind respinși. În Bistrița-Năsăud sunt vacante 37 de posturi de directori și 19 de directori adjuncți.

49 de candidați s-au arătat interesați de cea de-a doua sesiune a concursului de directori și directori adjuncți.

Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud a afișat recent lista candidaților admiși / respinși, după etapa de verificare a dosarelor.

23 de candidaţi dintre cei 49 nu aveau dosarele complete, fiind respinşi. Aceștia au avut la dispoziție 24 de ore pentru a contesta respingerea. Rezultatele finale ale acestei prime etape vor fi anunțate în 4 februarie. 

Care sunt școlile cu funcții de conducere disponibile în această sesiune a concursului de directori aflați AICI.

În 18 februarie va avea loc proba scrisă. Înre 16 și 25 martie se va desfășura proba de interviu.

Ne dorim ca aceste funcții să fie ocupate într-o măsură cât mai mare, plecând de la premisa că este o modalitate sigură în acest moment de a da stabilitate școlilor. Printr-un management instituțional pe o perioadă de patru ani, cu acea predictibilitate pe care o poate oferi directorul, în condițiile acestea de instabilitate pe care le trăim”, declara inspectorul general Aurelia Dan. 

37 de posturi de directori scoase la concurs, în școlile din Bistrița-Năsăud. Înscrierile încep de astăzi

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nu are niciun farmec afișarea listei cu candidații directori și directori adjuncți anonimizați. Un om puternic și lipsit de lașitate era de acord să-i fie dat numele, Colectivele de dascăli au dreptul să-și cunoască colegii dornici de management și nu pe furiș sau din auzite. Unde este prea multă secretomanie se ascunde ceva…

  2. Sper ca la Prundu-Bargaului sa fie o femeie!
    Cel care este acum nu are nici o legatura cu partea de lider, este de o aroganta sfidatoare! Cer public demisia acestui smecher de Bargau!
    Va multumesc!
    Cori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: