14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

HANDBAL: S-a tras la sorți! Iată pe cine întâlnește Gloria Bistrița în primul tur al Cupei României

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca în turul 1 din Cupa României la handbal feminin contra CSU Reșița, formație care activează în acest moment în Divizia A feminin.

Tragerea la sorți a avut loc astăzi, la sediul Federației Române de Handbal. Gloria își va întâlni adversara din Cupă pe data de 12 februarie.

CSU Reșița face parte din Divizia A și face parte din Seria B, ocupând locul 6. În primul tur, se bate de o altă echipă bistrițeană, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud DivA, condusă de Mihaela și Claudiu Evi.

Echipa Gloriei din Liga Florilor ocupă al zecelea loc în clasament cu 16 puncte obținute în cele 13 meciuri disputate până acum. Are de recuperat multe puncte ca să iasă din zona de pericol, adică locurile 10-14.

În turul al doilea, echipa condusă de Horațiu Pașca se va întâlni cu echipa câștigătoare din meciul CSU Neptun Constanța vs. HC Zalău.

Sâmbăta aceasta, Bistrița întâlnește Buzăul, echipă aflată pe loc de Cupă Europeană. Meciul se va desfășura în Sala Polivalentă din Bistrița, începând cu ora 17:00. Cuplul de arbitrii va fi unul mixt, respectiv Diana Ciulei și Silviu Stănescu.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: