21.8 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

VIDEO: O ucraineancă a rămas fără telefon! Cine l-a găsit, ÎNCĂ așteptat de poliție să-l returneze

O ucraineancă a mers la spital, pentru niște probleme medicale. În toată agitația a rămas fără telefon. Aceasta a anunțat poliția, care încă îl așteaptă pe cel care l-a luat să-l returneze.

Luni, o ucraineancă ce este cazată la o familie din Bistrița, a fost nevoită să meargă la spitalul de pe Alba Iulia.

După toată agitația și graba, Anna M. a realizat că NU mai are telefonul. L-a căutat și negăsindu-l, a anunțat poliția.

În apropierea spitalului există camere de supraveghere care au surprins cele întâmplate. Conform acestora, telefonul ar fi căzut lângă mașină. Un bărbat care a trecut pe acolo l-a văzut și l-a luat.

Poliția Municipiului Bistrița prin Biroul de Investigații Criminale, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

Conform legislației în vigoare, cel care a găsit un bun are la dispoziție 10 zile să-l predea proprietarului – dacă îl cunoaște – sau poliției. În acest caz, dosarul se clasează.

Altfel, va fi tras la răspundere penal.

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. dați dracului o lege să nu se mai monteze camere de 0.9MPx în 2022 ..sau voi beneficiarilor ..nu le mai acceptați că-s inutile în aceste cazuri – furt magazin, incidente stradale, accidente, nr. înmatriculare etc –

  2. … daca ieseau proprietarii cu 10 secunde mai repede, isi gaseau si telefonul … dar a apucat marlanul sa il ia … daca avea intentii bune, statea langa masina pana veneau proprietarii, era evident ca i-a cazut unui pasager …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.